PG Marine Group AS - Offshore osaamista Norjasta


PG Marine Group on Norjalainen offshore-teollisuudenalaa palveleva laitevalmistaja, joka on erikoistunut Offshore alusten vaativiin pumppausjärjestelmiin, vedenkäsittelyyn sekä subsea-pumppaukseen. PG Marinen laitejärjestelmiä käyttävät kaikki offshore alan yritykset ja tuotteiden joukossa on varsin ainutlaatuisia ratkaisuja, joiden lisäarvo offshore-teollisuudelle on kiistaton ja joiden kautta PG Marine on saavuttanut hyvän ja arvostetun aseman markkinoilla. Laitteiden suunnittelussa otetaan huomioon ennenkaikkea arktisen merenkulun haasteet ja laitteistot soveltuvatkin poikkeuksellisen hyvin sekä arktiseen että sub-arktiseen offshore-teollisuuteen.

Pumppausratkaisut

Pumppausjärjestelmät käsittävät mm. crude cargo-pumput, deepwell-pumput, liquid gas cargo-pumput, asphalt/bitumen-pumput, hydraulikäyttöiset uppopumput, liquid mud-pumput, twin screw-pumput, well intervention ja well stimulation pumput sekä aivan lähes tavalliset keskipakois-, annostelu- ja ruuvipumput yms.  

Pumppujen käyttövoimanlähteenä on joko sähkö, hydrauliikka tai höyrynpaine.

Cargo - ratkaisut

PG Marinen cargo ratkaisut offshore teollisuuden nestemäisille aineille sisältävät avaimet käteen periaatteella toimitettavat laittekokonaisuudet  mm. Bitumen, Heavy Chemicals ja liquid Sulphur - tuotteiden varastointiin ja siirtoon. Yli 1.300 referenssialuksen myötä PG on saavuttanut markkinajohtajuuden juurikin offshore alusten nestemmäisten aineiden varastoinnissa ja cargo ratkaisut sisältävät kaikki varastoinnissa tarvittavat laitteet ja lisälaitteet sekä kokeneen toimittajan know-hown.Subsea

Merenalaisia öljylähteitä on noin 3000 kappaletta ja PG:n Subsea divisioona on erikoistunut merenpohjalla tapahtuvaan ja pohjalle asennettaviin erikoispumppuihin, joiden ensisijainen tehtävä on porausjätteiden poisto, stimulointi, kemikaalien syöttö, booster-toiminnot ja sulkumassojen syöttö suoraan lähteeseen. Pumppausteknologioita PG on kehittänyt useita erilaisia ja PG-MAPS on niistä uusin. Lisää tästä aiheesta ja kaikista yllämainituista aiheista suoraan PG Marinen kotisivuilta www.pg-marinegroup.com

Huolto  

Sen minkä PG Marine suunnittelee, valmistaa ja myy, sen se myös huoltaa. Tämän lisäksi PG Marine tarjoaa erilaisia huoltoratkaisuja myös muiden tuotteiden ja laitteiden kunnossapitoon offshore liiketoiminta-alueella. Huoltomiehistö koostuu noin 15 ammattilaisesta, joiden koulutuspohja on vähintään insinööri, kokemusta offshore huoltotöistä vähintään 10-vuotta ja asenne työnteknoon kohdallaan.
Copyright ©2019 Jft.fi, Kaikki oikeudet pidätetään