Hyde GuardianTM BWT 

Hyde GuardianTMpainolastivesien puhdistusteknologia perustuu tehokkaan suodatuksen ja energiatehokkaan UV-desinfioinnin yhteisvaikutukseen. Laitteisto on rakenteeltaan yksinkertainen, pienikokoinen eikä turhia komponentteja ole. 


Hyde GuardianTM  On painolastivedenkäsittelyn ehdoton pioneeri, ensimmäiset laiteasennukset tehtiin jo vuonna 2000 ja taustalla oli intensiivinen tutkimusyhteistyö Michiganin yliopiston kanssa. Laitteisto sai tyyppihyväksynnän vuonna 2008 ja ensimmäisenä laitteena maailmassa AMS sertifikaatin USCG:lta 15.4.2013.  

Hyde GuardianTM on yksi markkinoiden eniten myytyjä järjestelmiä. Alusreferenssejä on kertynyt vuosien saatossa yli 400 kpl  (8/2016), laitteiston toiminta on osoittautunut luotettavaksi myös erittäin vaativissa ja likaisissa vesissä. Varustamot, jotka ovat kokeilleet useita eri laitetoimittajia ovat lähes poikkeuksetta päätyneet laitevalinnassaan Hyde Guardianiin ja pysyneet siinä.

 


Hyde GuardianTM BWT - suodatus

Suodattimien runkomateriaali on valittu meriveden korroosiovaikutukset huomioiden. Pienemmissä laitekoissa  (60 - 700 m3/h) suodattimen runkomateriaali on alumiini-bronssi.  Suuremmissa laitteissa suodattimen runkona on polyuretaanipinnotteinen hiiliteräs. Sisärakenteen suodatinyksiköt ovat 316L materiaalista ja mitoitettu kestämään iskurasitusta, korroosiota ja jatkuvaa käyttöä, sekä suodattamaan kaiken sen, minkä putki tuo. Molemmat suodattimet suorittavat puhdistusyklit automaattisesti (backflush) eikä suodattamisessa synny katkoksia (continuous filtration). Molemmat suodattimet on mitoitettu kestämään vuosia ilman varaosatarvetta ja huollon tultua ajankohtaiseksi molemmat suodattimet ovat huoltoystävälliset vaatien minimaalisen huoltotilan ympäriltään. Pienemmän suodattimen Hyde Marinelle tuottaa Filtrex, suuremman Hydac - molemmat vahvoja suodatintaloja ja tunnettuja kaikkialla maailmassa.

 

 

Hyde GuardianTM BWT - UV-desinfiointi

UV-desinfiointi on erittäin tehokkaaksi ja hyväksi havaittu menetelmä pienten elijöiden, bakteerien ja patogeenien tuhonnassa. UV-desinfiointi perustuu tehokkaasti solukalvoja läpäisevän aallonpituudeltaan n. 254nm säteilyn (valo) hyödyntämiseen.  Hyde GuardianTM sai ensimmäisenä laitetoimittajana maailmassa tyyppihyväksynnän UV-desinfiointiin painolastivesien käsittelyssä ja nykyisin UV-laitteet ovat alalla lähes standardi.

Guardian laitteiston UV-lamput sijaitsevat mekaanisesti lujien ja optisesti kirkkaiden ja valoa täydellisesti läpäisevien kvartsilasiputkien sisällä. Lasiputken pintaan tarttuvat epäpuhtaudet pyyhitään mekaanisen pyyhkijälaitteen ja siihen integroitujen teflon-renkaiden avulla aina, kun valoteho UV-kammiossa laskee ja/tai ajastimella ohjaten. Valotehon mittaukseen liittyy myös sähkötehon optimointi ja järjestelmän sähköä säästävä ominaisuus. Veden sameudesta johtuva valon läpäisykyky on Guardian laitteiston sähkönsyöttöä ohjaava ominaisuus. Sameissa vesissä sähkönsyöttöä UV-lampuille lisätään. UV-laitteiston toimintakuntoa ja toimintaympäristöä mittaavat anturit suojelevat laiterakennetta ja optimoivat laitteiston keston.  

Hyde GuardianTM BWT - referensseistä..

 
 Offshore Supply Vessels  Drilling Vessels  Oil Tankers  
       
 LNG Tankers Bulk Carrieres  RoRo  
       
 Cruise Ships  Special Vessels  Naval  

Hyde GuardianTM BWT - lisätiedot

Voimassa olevat sertikaatit:

IMO Type Approval (UK Flag State) by MCA  2009
USCG Alternate Management System (AMS) 2013
DNV Hazardous Area Certification EXII 2 G c d e ia ib px T4 Gb 0oCoC
ABS Product Type Approval
Dutch Flag State Approval
Russian Maritime Registry of Shipping
DNV EC-type Examination Certificate ATEX

Tarkemmat tuotetiedot, esitteet (pdf), tuotevideot jne osoitteesta: http://www.hydemarine.com

 

Suodattimen Filtrex toimintaperiaate videolla: https://www.youtube.com/watch?v=8wMTIlkzIds

Suodattimen Hydac toimintaperiaate videolla: https://www.youtube.com/watch?v=9nJDNjIXG2k

Esimerkkiasennuskohteita lueteltu sivun lopussa


Yhteydenotot kotimaassa:
Pekka Tyllilä  p. 050 434 7810
pekka.tyllila@jft.fi
pekka.tyllila (Skype)

 

 Referenssiasennuskohteita retrofit-projekteissa "loose component":


 

 
   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright ©2019 Jft.fi, Kaikki oikeudet pidätetään